Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Imbir Różowy Marynowany do Sushi Amazu Shoga | Sushi Shoga Pinku 250g [Idealny do Sushi]

  • Dostępność:

    Dostępność potwierdza sprzedawca.

7,20 zł

Opis produktu

Sushi Gari, czyli marynowane kłącze imbiru. Cienko posiekane plasterki imbiru, zamarynowane w delikatnie słodkiej marynacie używane są do odświeżania ust pomiędzy kęsami sushi.

Imbir różowy zwykle jest łagodniejszy od imbiru białeg.

Skład: imbir, woda, sól, kwas octowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu, substancje słodzące: aspartam, sacharynian sodu, suklaroza, substancja konserwująca: sorbinian potasu, barwniki: antocyjany.

Waga: 250g.


**************************************************************
Kursy Sushi!!!

Jesteś sushi maniakiem?

Ucz się "kręcić" od najlepszych... ucz się "kręcić" po japońsku!

Trzy stopnie wtajemniczenia - podstawowy, zaawansowany, kazari sushi. - kliknij tutaj

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Kiełki Soi / Kiełki Fasoli Mung (Bean Sprouts) 330g Diamond <font color=”red”> tymczasowo niedostępny</font>

Kiełki Soi / Kiełki Fasoli Mung (Bean Sprouts) 330g Diamond tymczasowo niedostępny

Powszechnie stosowane w kuchni chińskiej, tajskiej, wietnamskiej, japońskiej, indyjskiej, koreańskiej, indonezyjskiej, są bogatym źródłem łatwo przyswajalnego białka oraz witamin A, B, C i E. Małe fasolki mung są jadalne, tak surowe, jak i gotowane czy smażone. Po wykiełkowaniu nazywamy je "kiełkami sojowymi".

 Przyprawa do Kafty / Kefty / Kofta Kebab (Kafta Spices) 50g Khater / Abido

Przyprawa do Kafty / Kefty / Kofta Kebab (Kafta Spices) 50g Khater / Abido

Arabska mieszanka przypraw do mięs - pieczonych lub grillowanych


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store