Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Imbir Różowy Marynowany do Sushi Amazu Shoga | Sushi Shoga Pinku 250g [Idealny do Sushi]

  • Dostępność:

    2-3 dni

9,90 zł

Opis produktu

Sushi Gari, czyli marynowane kłącze imbiru. Cienko posiekane plasterki imbiru, zamarynowane w delikatnie słodkiej marynacie używane są do odświeżania ust pomiędzy kęsami sushi.

Imbir różowy zwykle jest łagodniejszy od imbiru białeg.

Skład: imbir, woda, sól, kwas octowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu, substancje słodzące: aspartam, sacharynian sodu, suklaroza, substancja konserwująca: sorbinian potasu, barwniki: antocyjany.

Waga: 250g.


**************************************************************
Kursy Sushi!!!

Jesteś sushi maniakiem?

Ucz się "kręcić" od najlepszych... ucz się "kręcić" po japońsku!

Trzy stopnie wtajemniczenia - podstawowy, zaawansowany, kazari sushi. - kliknij tutaj

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Mirin 360ml Ottogi

Mirin 360ml Ottogi

Japońskie wino do gotowania

 Produktu: Glony Nori do Sushi Yakinori 50szt MIKUNIYA

Glony Nori do Sushi Yakinori 50szt MIKUNIYA

50 arkuszy najwyższej jakości glonów nori Gold. Produkt typu premium charakteryzuje poza całkowitym brakiem ubytków, szczególny, równy sposób rozłożenia glonów w procesie suszenia i prasowania. Arkusze cechuje równy prześwit i większa grubość niż w przypadku analogicznego produktu klasy ekono.

 Makaron Ryżowy Vermiccelli Nitki 454g

Makaron Ryżowy Vermiccelli Nitki 454g

Cienki makaron ryżowy nitki

 Limnofila Pachnąca | Ngo Om | Limnophila aromatica 1op. (Rice Paddy Herbs) 100g

Limnofila Pachnąca | Ngo Om | Limnophila aromatica 1op. (Rice Paddy Herbs) 100g

Limnofila Pachnąca | Ngo Om | Limnophila aromatica (Rice Paddy Herbs) 100g - zioła wietnamskie


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store