Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Ocet ryżowy Jakinoma Su 500ml Otafuku

  • Dostępność:

    3-5 dni

26,00 zł

Opis produktu

Szlachetny ocet ryżowy Junkome Su wyprodukowany na czystej, źródlanej wodzie z ziaren fermentowanego ryżu, co nadaje mu delikatnego smaku i subtelnego aromatu. Ocet ryżowy renomowanej marki Otafuku polecamy jako idealny składnik marynat, sosów, zaprawy do sushi, dressingów, sałatek.

RozwińZwiń Opis

skład

ryż, woda

kraj pochodzenia

Japonia

pojemność

500ml

przechowywanie

Przechowuj w suchym miejscu

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Mata Bambusowa do Sushi  (Maki-Su Sushi Mat) | Makisu

Mata Bambusowa do Sushi (Maki-Su Sushi Mat) | Makisu

Profesjonalna mata bambusowa do sushi, o wymiarach 27x27cm.

 Czarny Krem Balsamiczny 250ml

Czarny Krem Balsamiczny 250ml

Gęsty czarny krem balsamiczny.

 Sos Sojowy Jasny (Light Soy Sauce) | Usukushi Shoyu 1l Marukin

Sos Sojowy Jasny (Light Soy Sauce) | Usukushi Shoyu 1l Marukin

Naturalnie warzony, jasny, japoński sos sojowy Usukushi Shoyu (マルキン うすくちしょうゆ) marki Marukin to najwyższej jakości produkt o delikatnym smaku.

 Galangal korzeń świeży 50g

Galangal korzeń świeży 50g

Niezbędny składnik do tajskiej zupy Tom Kha


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store