Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Ocet ryżowy Jakinoma Su 500ml Otafuku

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

26,00 zł

Opis produktu

Szlachetny ocet ryżowy Junkome Su wyprodukowany na czystej, źródlanej wodzie z ziaren fermentowanego ryżu, co nadaje mu delikatnego smaku i subtelnego aromatu. Ocet ryżowy renomowanej marki Otafuku polecamy jako idealny składnik marynat, sosów, zaprawy do sushi, dressingów, sałatek.

RozwińZwiń Opis

skład

ryż, woda

kraj pochodzenia

Japonia

pojemność

500ml

przechowywanie

Przechowuj w suchym miejscu

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Sos chilli słodki Healthy Boy

Sos chilli słodki Healthy Boy

Sos chilli słodki Healthy Boy, 250 ml.

 Sos Ostrygowy (Oyster Sauce) 150ml Maekrua

Sos Ostrygowy (Oyster Sauce) 150ml Maekrua

Sos o ciemnej barwie, dymnym aromacie i słodko - słonym smaku

 Mirin Fu 500ml Marukin

Mirin Fu 500ml Marukin

Japońskie wino do gotowania - mirin.

 Olej Kokosowy (100% Pure Coconut Oil) 500ml KTC

Olej Kokosowy (100% Pure Coconut Oil) 500ml KTC

Uniwersalny olej do smażenia oraz do pielęgnacji.

 Czarny Ocet Ryżowy | Chinkiang 550ml

Czarny Ocet Ryżowy | Chinkiang 550ml

Oryginalny czarny ocet ryżowy - niezbędny składnik kuchni chińskiej.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store