Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Japońskie Kanpyo Tykwa Marynowana | Ajizuke Nikanpyo 70g Yamato [Produkt Premium]

Produkt archiwalny

Opis produktu

Kanpyo wyrabia się z miąższu tykwy, poprzez wycinanie wstążek o długości nawet 2m. Wybiela się je w siarczanach i suszy. W takiej wersji zastosowanie kanpyo dotyczy głównie wiązania innych produktów spożywczych.

Wstążki marynowane w słodkim sosie Ajitsuke to znakomity dodatek do maków, ale też świetnie służy do związywania innych form sushi, takich jak: nigiri, chankin czy inari sushi.

Waga: 70g.

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Pasta Masman / Massaman / Matsaman Curry 50g Lobo

Pasta Masman / Massaman / Matsaman Curry 50g Lobo

Tajskie curry doskonałe do wołowiny lub kurczaka.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store