Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Japońskie Kanpyo Tykwa Marynowana | Ajizuke Nikanpyo 70g Yamato [Produkt Premium]

Produkt archiwalny

Opis produktu

Kanpyo wyrabia się z miąższu tykwy, poprzez wycinanie wstążek o długości nawet 2m. Wybiela się je w siarczanach i suszy. W takiej wersji zastosowanie kanpyo dotyczy głównie wiązania innych produktów spożywczych.

Wstążki marynowane w słodkim sosie Ajitsuke to znakomity dodatek do maków, ale też świetnie służy do związywania innych form sushi, takich jak: nigiri, chankin czy inari sushi.

Waga: 70g.

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Pierogi Gyoza z Krewetkami (Shrimp Gyoza) 20 szt. 400g [PRODUKT MROŻONY]

Pierogi Gyoza z Krewetkami (Shrimp Gyoza) 20 szt. 400g [PRODUKT MROŻONY]

Pierogi w orientalnej odsłonie

  Zestaw Japoński \'Sushi Premium\' [Przepisy + Zestaw Produktów]

Zestaw Japoński 'Sushi Premium' [Przepisy + Zestaw Produktów]

Zestaw Sushi 'Premium' zawiera starannie wyselekcjonowane przepisy autorstwa trenerów Instytutu Sztuki Kulinarnej oraz najwyższej jakości produkty dla prawdziwego sushi maniaka.

 Pasta Curry Żółta (Yellow Curry Paste) 50g Lobo

Pasta Curry Żółta (Yellow Curry Paste) 50g Lobo

Pasta curry żółta 50g

 Sos Sojowy Bezglutenowy | Tamari (たまり醤油) 1l Kikkoman

Sos Sojowy Bezglutenowy | Tamari (たまり醤油) 1l Kikkoman

Sos sojowy Tamari Kikkoman 1l BEZGLUTENOWY

 Sos Ostrygowy (Oyster Sauce) 510g Lee Kum Kee

Sos Ostrygowy (Oyster Sauce) 510g Lee Kum Kee

Sos o ciemnej barwie, dymnym aromacie i słodko - słonym smaku


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store