Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Japońskie Kanpyo Tykwa Marynowana | Ajizuke Nikanpyo 70g Yamato [Produkt Premium]

Produkt archiwalny

Opis produktu

Kanpyo wyrabia się z miąższu tykwy, poprzez wycinanie wstążek o długości nawet 2m. Wybiela się je w siarczanach i suszy. W takiej wersji zastosowanie kanpyo dotyczy głównie wiązania innych produktów spożywczych.

Wstążki marynowane w słodkim sosie Ajitsuke to znakomity dodatek do maków, ale też świetnie służy do związywania innych form sushi, takich jak: nigiri, chankin czy inari sushi.

Waga: 70g.

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Ryż Carlose Seijou 9,07kg [Idealny do Sushi]

Ryż Carlose Seijou 9,07kg [Idealny do Sushi]

Ryż średnioziarnisty Seijou 9,07kg

 Wasabi Siekane | Kizami Wasabi 50g [PRODUKT ROZWAŻANY][PRODUKT MROŻONY]

Wasabi Siekane | Kizami Wasabi 50g [PRODUKT ROZWAŻANY][PRODUKT MROŻONY]

Kizami Wasabi to siekane świeże pędy i korzeń chrzanu japońskiego (Wasabi). Kizami Wasabi to produkt całkowicie odmienny w smaku od popularnego Kona Wasabi (wasabi w proszku) i co najważniejsze oryginalny (100% chrzanu japońskiego, nie jak w przypadku innych produktów nazwanych "wasabi" mieszanka chrzanu europejskiego z japońskim).


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store