Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Japońskie Kanpyo Tykwa Marynowana | Ajizuke Nikanpyo 70g Yamato [Produkt Premium]

Produkt archiwalny

Opis produktu

Kanpyo wyrabia się z miąższu tykwy, poprzez wycinanie wstążek o długości nawet 2m. Wybiela się je w siarczanach i suszy. W takiej wersji zastosowanie kanpyo dotyczy głównie wiązania innych produktów spożywczych.

Wstążki marynowane w słodkim sosie Ajitsuke to znakomity dodatek do maków, ale też świetnie służy do związywania innych form sushi, takich jak: nigiri, chankin czy inari sushi.

Waga: 70g.

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Rybne „Ciastko” do Ramenu (Narutomaki Steamed Fish Cake) Narutomaki | Naruto 160g Kibun [PRODUKT MROŻONY]

Rybne „Ciastko” do Ramenu (Narutomaki Steamed Fish Cake) Narutomaki | Naruto 160g Kibun [PRODUKT MROŻONY]

Narutomaki lub po prostu naruto to japońska nazwa określająca rodzaj "rybnego" ciasta z charakterystycznym różowym zawijasem w środku. Naruto to dodatek do szeregu japońskich dan, choć oczywiście najbardziej kojarzy się z tradycyjną zupą ramen.

 Lychee w Syropie 567g | Liczi w Syropie 567g

Lychee w Syropie 567g | Liczi w Syropie 567g

Lychee w syropie, zwane inaczej chińską śliwką.

 Neri  Wasabi pasta 43 g - tuba - Do Sushi

Neri Wasabi pasta 43 g - tuba - Do Sushi

Neri Wasabi, 43 g, pasta - chrzan japoński.

 Ciasto greckie Kataifi 450g [PRODUKT MROŻONY]

Ciasto greckie Kataifi 450g [PRODUKT MROŻONY]

Doskonałe do przygotowania efektownych wypieków

 Makaron Ryżowy 5mm 400g

Makaron Ryżowy 5mm 400g

Makaron ryżowy idealny do Pho


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store