Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Galangal korzeń świeży 50g

  • Dostępność:

    ŚWIEŻA DOSTAWA W KAŻDY PONIEDZIAŁEK

7,50 zł

Opis produktu

Po łacinie Alpinia Galangal, zwany w Tajlandii Kha, w Indonezji laos, ma kłącze, którego często używa się w kuchni azjatyckiej jako przyprawy.

Równie aromatyczny i piekący jak imbir, ale bardziej gorzkawy i pieprzowy w smaku. Miąższ galangalu jest bardziej zdrewniały i włóknisty niż imbiru i ma wyczuwalny zapach sośniny. W kuchni tajskiej galangal jest stosowany powszechnie do zup i past curry. Ulubiona zupa Tajów, Tom Kha, nie może się bez niego obejść. 

Galangal jest warzywem bardzo trwałym więc możemy ja wysyłać poza Warszawę.

RozwińZwiń Opis

kraj pochodzenia

Tajlandia

waga

50g

przechowywanie

przechowuj w lodówce, na ręczniku papierowym lub gazecie

Produkty powiązane

 Tom Khaa Gai [Przepis + Zestaw Produktów]

Tom Khaa Gai [Przepis + Zestaw Produktów]

Przepis na najbardziej tradycyjną, tajską zupę kokosową z kurczakiem.

 Ostro - kwaśna zupa Tom Yum Goong - przepis + zestaw produktów

Ostro - kwaśna zupa Tom Yum Goong - przepis + zestaw produktów

Przepis na ostro - kwaśną, tajską zupę z krewetkami.


Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Kwiat Lilii Suszony 100g Three Coconut Tree

Kwiat Lilii Suszony 100g Three Coconut Tree

Płatki lilii suszone ,100 g. Produkt na zamówienie.

 Fasola Urid Czarna Soczewica (Urid Whole / Whole Black Lentils) 500g TRS

Fasola Urid Czarna Soczewica (Urid Whole / Whole Black Lentils) 500g TRS

Doskonałej jakości fasola znanej na całym świecie firmy TRS.

 Małże Mule w Skorupie 40/60 (szt/kg) 1kg

Małże Mule w Skorupie 40/60 (szt/kg) 1kg

Doskonałe pasują do hiszpańskiej paelli


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store