Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Indonezyjska Pasta Satay 50g AHG

7,90 zł

Opis produktu

Pasta ułatwiająca przygotowanie dania Satay, czyli kawałków mięsa drobiowego, lub wieprzowego nadzianego na patyczki bambusowe.

Skład: cukier, orzeszki ziemne 34%, glukoza, przyprawy, sól, soja w proszku, skrobia kukurydziana, środek przeciw zbrylający (fosforany wapnia), konserwant (kwas jabłkowy).

Waga: 50g

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Pasta rendang 50g

Pasta rendang 50g

Pikantna mieszanka w proszku do sporządzenia indonezyjskiego gęstego gulaszu.

 Pasta Pad Cha do Ryb i Owoców Morza 50g Lobo

Pasta Pad Cha do Ryb i Owoców Morza 50g Lobo

Tajska pasta do ryb i owoców morza z woka.

 Sos rybny Oyster Brand 200ml

Sos rybny Oyster Brand 200ml

Kluczowy składnik kuchni tajskiej odpowiedzialny za smak umami.

 Sos Ostrygowy (Oyster Sauce) 907g Lee Kum Kee

Sos Ostrygowy (Oyster Sauce) 907g Lee Kum Kee

Sos o ciemnej barwie, dymnym aromacie i słodko - słonym smaku


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store