Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Indonezyjska Pasta Satay 50g AHG

7,00 zł

Opis produktu

Pasta ułatwiająca przygotowanie dania Satay, czyli kawałków mięsa drobiowego, lub wieprzowego nadzianego na patyczki bambusowe.

Skład: cukier, orzeszki ziemne 34%, glukoza, przyprawy, sól, soja w proszku, skrobia kukurydziana, środek przeciw zbrylający (fosforany wapnia), konserwant (kwas jabłkowy).

Waga: 50g

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Ryż Fuji Sakura 500g

Ryż Fuji Sakura 500g

Japoński ryż do sushi odmiany Akita Komachi, wywodzącej się z najekskluzywniejszego gatunku japońskiego ryżu - Koshihikari.

 Sos chili do sajgonek 300ml

Sos chili do sajgonek 300ml

Pikantny sos do sajgonek i dań smażonych, grillowanych

 Kmin Czarny | Kala Jerra (Shahi) 50g TRS

Kmin Czarny | Kala Jerra (Shahi) 50g TRS

Kmin rzymski, nieodłączna przyprawa kuchni Indyjskiej.

 Zatar Czerwony 50g [PRODUKT ROZWAŻANY]

Zatar Czerwony 50g [PRODUKT ROZWAŻANY]

Zatar Czerwony 50g


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store