Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Mąka do Tempury 1kg Ottogi

  • Dostępność:

    2-3 dni

22,90 zł

Opis produktu

Tradycyjna, uniwersalna japońska panierka do pieczenia ryb, mięs i warzyw marki Ottogi (Korea) . Bardzo prosta w użyciu.

Skład: mąka pszenna 80%, skrobia kukurydziana 12%, mąka kukurydziana 3%, środek spulchniający,sól, pieprz, czosnek.

Kraj pochodzenia: Korea
Waga: 1kg

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Agar-Agar 25g

Agar-Agar 25g

Agar - agar to substancja żelująca, której głównym składnikiem jest cukier galaktoza; wytwarzany jest z krasnorostów.

 Furikake Ume goma shio 45g

Japońska Posypka do Ryżu Furikake Ume goma shio 45g Marumiya

Japońska posypka do ryżu z dodatkiem kiszonej moreli ume i rybnym ciastkiem kamaboko. Idealnie nadaje się do sushi i innych dań kuchni Japońskiej.

 Sos Sojowy Niskosodowy | Genen 150 ml Kikkoman (dyspenser)

Sos Sojowy Niskosodowy | Genen 150 ml Kikkoman (dyspenser)

Sos sojowy Kikkoman o obniżonej ilości sodu, niezbędny w kuchni japońskiej.

 Sajgonki Wegetariańskie (Tsingtao Mini Spring Rolls) 900g Epic/Tsing Tao [PRODUKT MROŻONY]

Sajgonki Wegetariańskie (Tsingtao Mini Spring Rolls) 900g Epic/Tsing Tao [PRODUKT MROŻONY]

Świetnie sprawdzą się jako szybka przekąska

 Biały Sezam 100g [PRODUKT ROZWAŻANY]

Biały Sezam 100g [PRODUKT ROZWAŻANY]

Sezam biały.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store