Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Mąka do Tempury 1kg Ottogi

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

22,90 zł

Opis produktu

Tradycyjna, uniwersalna japońska panierka do pieczenia ryb, mięs i warzyw marki Ottogi (Korea) . Bardzo prosta w użyciu.

Skład: mąka pszenna 80%, skrobia kukurydziana 12%, mąka kukurydziana 3%, środek spulchniający,sól, pieprz, czosnek.

Kraj pochodzenia: Korea
Waga: 1kg

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Grzyby Mun Kawałki (Cloud Ear Fungus) 1kg

Grzyby Mun Kawałki (Cloud Ear Fungus) 1kg

Zalej gorącą wodą, odczekaj kilka minut i używaj jak świeżych.

 Pasta z Tajskiej Bazylii | Holy Basil Seasoning Paste 50g

Pasta z Tajskiej Bazylii | Holy Basil Seasoning Paste 50g

Aromatyczna Pasta z Tajskiej Bazylii LOBO.

 Mata Bambusowa do Sushi  (Maki-Su Sushi Mat) | Makisu

Mata Bambusowa do Sushi (Maki-Su Sushi Mat) | Makisu

Profesjonalna mata bambusowa do sushi, o wymiarach 27x27cm.

 Jasna Pasta Miso (White Miso Paste) | Miso Shiro 1kg Okaasan Hanamaruki [Japonia]

Jasna Pasta Miso (White Miso Paste) | Miso Shiro 1kg Okaasan Hanamaruki [Japonia]

Japońska jasna pasta miso - Miso Shiro. Jasna, fermentowana pasta sojowa, podstawowy składnik zup japońskich.

 Grzyby Shitake / Shiitake 100g

Grzyby Shitake / Shiitake 100g

W medycynie chińskiej znane jako “eliksir życia” z powodu swojego składu, który wspomaga odzyskiwanie wigoru i witalności, wzmacnia system odpornościowy oraz pomaga w zwalczaniu stresu.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store