Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Sos sojowy Sakura 1l - bezglutenowy

Produkt archiwalny

Opis produktu

Najwyższej jakości, naturalnie warzony japoński sos sojowy Sakura. Podstawowy dodatek do japońskich dań, niezbędny dodatek do sushi.
Produkt bezglutenowy, o obniżonej zawartości soli.

Skład: woda, soja niemodyfikowana genetycznie, kukurydza, sól, alkohol (3,5%).

Produkcja: Brazylia

Waga: 1l

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Japońska Posypka do Ryżu Furikake Yukari 60g Mishima

Japońska Posypka do Ryżu Furikake Yukari 60g Mishima

Świetny dodatek do ugotowanego ryżu.

 Imbir Różowy Marynowany do Sushi Amazu Shoga | Sushi Shoga Pinku 250g [Idealny do Sushi]

Imbir Różowy Marynowany do Sushi Amazu Shoga | Sushi Shoga Pinku 250g [Idealny do Sushi]

Cienko posiekane plasterki imbiru, zamarynowane w delikatnie słodkiej marynacie używane są do odświeżania ust pomiędzy kęsami sushi, 250 g.

 Trawa cytrynowa krojona 85g [PRODUKT MROŻONY]

Trawa cytrynowa krojona 85g [PRODUKT MROŻONY]

Aromatyczny dodatek do dań

 Utsho Suneli Przyprawa 40g

Utsho Suneli Przyprawa 40g

Utsho Suneli (kozieradka błękitna) to podstawowa przyprawa kuchni gruzińskiej. Dodawana do zup i wszelkiego rodzaju sosów. Utsho Suneli stanowi podstawowy składnik khmeli suneli.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store