Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Tajska Kolendra Świeża 50g

  • Dostępność:

    ŚWIEŻA DOSTAWA W KAŻDY PONIEDZIAŁEK

5,30 zł

Opis produktu

Świeża tajska kolendra jest o wiele bardziej aromatyczna od tej hodowanej w Polsce i co najważniejsze, posiada korzenie, które mają ogromne znaczenie w kuchni azjatyckiej. W kuchniach Dalekiego Wschodu wykorzystuje się wszystkie części kolendry - korzenie, łodygi (np. do past i zup), liście (do wszystkich dań) i nasiona (np. do curry). Liście kolendry charakteryzują się głębokim i świeżym aromatem, mają jednak bardzo delikatne olejki eteryczne, które zabija wysoka temperatura (dlatego świeżymi listkami posypujemy potrawy dopiero tuż przed podaniem!).

RozwińZwiń Opis

kraj pochodzenia

Tajlandia

waga 

200g

przechowywanie

przechowuj w lodówce, w szklance z wodą lub zawiniętą w ręcznik papierowy

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Pasta do Rendang Curry AHG

Pasta do Rendang Curry AHG

Pikantna mieszanka w proszku do sporządzenia indonezyjskiego gęstego gulaszu.

 Pasta Nasi Goreng AHG 50g

Pasta Nasi Goreng AHG 50g

Gotowa pasta do przygotowania smażonego ryżu po indonezyjsku.

 Kolby Młodej Kukurydzy 425g Golden Turtle Brand

Kolby Młodej Kukurydzy 425g Golden Turtle Brand

Młoda kukurydza często używana jest w daniach kuchni azjatyckiej. Dodaje koloru smażonym potrawom.

 Sezam biały prażony 50g [PRODUKT ROZWAŻANY]

Sezam biały prażony 50g [PRODUKT ROZWAŻANY]

Sezam biały, prażony jest wykorzystywany nie tylko jako dodatek do potraw ale również jako element dekoracyjny.

 Tamarynd Miąższ Suszony 500g JIVAA

Tamarynd Miąższ Suszony 500g JIVAA

Kwaskowaty tamaryndowiec, niezbędny do Pad Thaia.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store