Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Sos Sojowy Ciemny Marudaizu Bezglutenowy | Komugi Wo Marudaizu Shouyu (小麦を使わない丸大豆しょうゆ) 500ml Shoda [Produkt Premium]

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

29,90 zł

Opis produktu

Sos Sojowy Ciemny Bezglutenowy | Komugi Wo  Marudaizu Shouyu (小麦を使わない丸大豆しょうゆ) jest sosem certyfikowanym (Marudaizu), wyprodukowanym w fabrykach japońskich, z soi hodowanej wyłącznie w Japonii. Znakiem szczególnym tego sosu jest złota nakrętka.

Japoński sos sojowy różni się wyraźnie od swoich krewniaków produkowanych w innych krajach azjatyckich, jest zdecydowanie delikatniejszy w smaku i ma aksamitny aromat, dzięki czemu doskonale komponuje się z sushi.


**************************************************************
Kursy Sushi!!!

Jesteś sushi maniakiem?

Ucz się "kręcić" od najlepszych... ucz się "kręcić" po japońsku!

Trzy stopnie wtajemniczenia - podstawowy, zaawansowany, kazari sushi. - kliknij tutaj

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Glony Nori do Sushi Złote (Roasted Sushi Nori Seaweed Gold) 50 arkuszy [Idealne do Sushi]

Glony Nori do Sushi Złote (Roasted Sushi Nori Seaweed Gold) 50 arkuszy [Idealne do Sushi]

50 arkuszy sushi nori najwyższej klasy GOLD.

 Galangal korzeń świeży 50g

Galangal korzeń świeży 50g

Niezbędny składnik do tajskiej zupy Tom Kha

 Ryż kleisty Sticky Rice 1kg

Ryż kleisty Sticky Rice 1kg

Ryż kleisty (‘Sticky rice’) charakteryzuje się wyjątkową lepkością po ugotowaniu. W kuchni azjatyckiej znalazł częste zastosowanie w przygotowywaniu słodkich dań i deserów.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store