Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Słodki Sos Sojowy Ketjap Manis A 1l

23,70 zł

Opis produktu

Słodki sos sojowy Ketjap. Idealny do złagodzenia ostrego smaku sambalu. Niezbędny składnik potraw kuchni indonezyjskiej. Produkt dostępny na zamówienie. Czas dostawy - około dwóch tygdoni.

Skład: melasa, woda, sól, naturalnie sfermentowany sos sojowy (soja, sól, karmel, konserwant E211), zakwaszacz E270, naturalny aromat.

Waga: 1 l

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Udon Makaron Świeży (Fresh Udon Noodles) 200g

Udon Makaron Świeży (Fresh Udon Noodles) 200g

Makaron japoński Udon świeży, 200 g.

 Pasta Krewetkowa (Shrimp Paste) | Ga-bpi 100g Maepranom

Pasta Krewetkowa (Shrimp Paste) | Ga-bpi 100g Maepranom

Klasyczna pasta krewetkowa Gà-bpì (กะปิ), w której skład wchodzą jedynie krewetki i sól. Niezastąpiona podczas przygotowywania potraw kuchni tajskiej.

 Pasta Curry Czerwona (Red Curry Paste) 400g Lobo

Pasta Curry Czerwona (Red Curry Paste) 400g Lobo

Pasty Curry czerwona, 400 g.

WSEKI 01521 Test alertu

 Rzepa Marynowan Konserwowa 800g Khater

Rzepa Marynowan Konserwowa 800g Khater

Chrupiąca rzepa do dań kuchni arabskiej, idealna do falafeli


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store