Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Pikantna Baza do Kimchi | Kimchi No Moto 1,2kg Momoya

Produkt archiwalny

Opis produktu

Pikantna Baza do Kimchi | Kimchi No Moto marki Momoya to pikantny, słony sos służący doprawieniu własnoręcznie przygotowywanego Kim Chi.

Kimchi to jedno z tradycyjnych dań koreańskich. W jego skład wchodzą różnego rodzaju kiszone warzywa, jednak zawsze podstawą dania jest kapusta lub ogórek. To co wyróżnia Kimchi to jego unikalny, pikantny smak, osiągnięty dzięki użyciu chilli w procesie kiszenia. Kimchi traktowane jest w Korei zarówno jako dodatek do posiłku, jak również kompletne, samodzielne danie. Kimchi dzięki naturalnym składnikom, specyficznemu procesowi kiszenia oraz starannie dobranym recepturom uchodzi za jedną z najzdrowszych potraw świata.

Skład: czosnek, mandarynki, woda, sól, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy z kukurydzy, czerwony pieprz, wzmacniacz smaku E621, jabłka, bulion bonito, ocet, ekstrakt z mątwy, imbir, kwas cytrynowy, bursztynian disodowy, guma ksantanowa, barwnik: ekstrakt z papryki.

Kraj pochodzenia: Japonia

Waga: 1,2kg

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Kwaszone Suszone "Śliwki" Japońskie | Umeboshi 150g

Kwaszone Suszone "Śliwki" Japońskie | Umeboshi 150g

Kwaszone śliwki japońskie Ume Oishiyo (梅干) to szczególny rodzaj pikli, podawany często jako przystawka do ryżu i sushi.

 Warzywa Marynowane Czerwone (Red Pickles) | Fukujinzuke (福神漬) 1kg

Warzywa Marynowane Czerwone (Red Pickles) | Fukujinzuke (福神漬) 1kg

Czerwone Warzywa Marynowane Fukujin Zuke (福神漬) to rodzaj japońskich pikli przygotowany z rzodkwi, bakłażana i ogórka.

 Koreański Dip z Fermentowanej Soi i Pasty z Papryki | Ssamjang 500g Sempio

Koreański Dip z Fermentowanej Soi i Pasty z Papryki | Ssamjang 500g Sempio

Świetny dip do surowych warzyw i pasta do gotowania


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store