Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Koreański Dip z Fermentowanej Soi i Pasty z Papryki | Ssamjang 500g Sempio

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

  • Producent:

    SIMMENTHAL

13,90 zł

Opis produktu

Ssamjang (쌈장) to koreański ostry dip postały z połączenia koreańskiej pasty z papryki chilli Gochujang oraz koreańskiej pasty z fermentowanej soi Doenjang (Dwenjang). Ten pikantny i jednocześnie słony sos idealnia uzupełnia koreańskiego grilla, ale też fantastycznie sprawdza się jako sos do maczania klasycznie zgrillowanych przysmaków, nadając im specyficznego, lekko orzechowego aromatu. Polecamy go również jako dip do warzyw i owoców (marchewki, ogórka, ananasa, papryki, mango czy jabłka) - to idealny pomysł na szybką przekąskę! 

Skład: pasta sojowa 57% (soja, pszenica, sól, woda), syrop glukozowy, woda, przyprawy (pieprz czerwony, woda, sól, czosnek w proszku, cebula w proszku), alkohol, cukier brązowy, czosnek, ekstrakt z pszenicy, prażony sezam, olej czosnkowy, ekstrakt z imbiru

Kraj pochodzenia: Korea

Waga: 500g

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Ryż kleisty Sticky Rice 1kg

Ryż kleisty Sticky Rice 1kg

Ryż kleisty (‘Sticky rice’) charakteryzuje się wyjątkową lepkością po ugotowaniu. W kuchni azjatyckiej znalazł częste zastosowanie w przygotowywaniu słodkich dań i deserów.

 Japońska Słodka Fasolka Adzuki | Yude Azuki 1kg Imuraya [puszka]

Japońska Słodka Fasolka Adzuki | Yude Azuki 1kg Imuraya [puszka]

Japońska Słodka Fasolka Adzuki zwana jest także czerwoną soją. W kuchni japońskiej stanowi jeden z podstawowych składników słodkich deserów.

 Harissa Ostra Pasta Paprykowa 760g (puszka) Le Phare du Cap Bon

Harissa Ostra Pasta Paprykowa 760g (puszka) Le Phare du Cap Bon

Aromatyczna, pikantna pasta na bazie papryczek chilli


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store