Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Pasta do Singapurskiego Stir Fry z Czarnym Pieprzem (Singapore Black Pepper Stir Fry) 50g AHG

6,50 zł

Opis produktu

Gotowa pasta z czarnym pieprzem do przygotowania singapurskiego stir fry (Singapore Black Pepper Stir Fry).

Skład: sos sojowy, czosnek, olej sojowy, cebula, czarny pieprz 11%, świeże czerwone chilli, cukier, sól, ciemny sos sojowy, modyfikowana skrobia z tapioki, ocet winny, hydrolizowana proteina sojowa, pasta pomidorowa, trawa cytrynowa, musztarda, kozieradka 2%, kurkuma, kmin rzymski, ziarna kolendry, barwnik E150c, maltodekstryna.

Kraj pochodzenia: Tajlandia
Waga: 50g

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Pasta do Singapurskiej Zupy Kokosowej Laksa (Spice Paste for Singapore Laksa - Coconut Curry Noodles) 60g AHG

Pasta do Singapurskiej Zupy Kokosowej Laksa (Spice Paste for Singapore Laksa - Coconut Curry Noodles) 60g AHG

Gotowa pasta do przyrządzenia laksy - tradycyjnej zupy z Azji Południowo-Wschodniej (Singapur, Malezja). Klasycznie zupę Laksa przygotowuje się na bazie czerwonej pasty curry oraz mleka kokosowego i podaje z makaronem ryżowym.

 Pieprz Biały Mielony (White Pepper Powder) 100g TRS

Pieprz Biały Mielony (White Pepper Powder) 100g TRS

Pieprz biały otrzymywany jest z tego samego krzewu co pieprz czarn, jednak w odróżnieniu od niego pieprz biały uzyskuiwany jest z całkowicie dojrzałych owoców.

 Mieszanka Przypraw do Kimchi (Kimchi Seasoning Mix) 100g Lobo

Mieszanka Przypraw do Kimchi (Kimchi Seasoning Mix) 100g Lobo

Gotowa przyprawa do koreańskiej kiszonki Kimchi.

 Grzyby brązowe Buna Shimeji świeże 150g

Grzyby brązowe Buna Shimeji świeże 150g

Jędrne, pyszne grzyby do smażenia i gotowania


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store