Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Pasta do Singapurskiego Stir Fry z Czarnym Pieprzem (Singapore Black Pepper Stir Fry) 50g AHG

7,00 zł

Opis produktu

Gotowa pasta z czarnym pieprzem do przygotowania singapurskiego stir fry (Singapore Black Pepper Stir Fry).

Skład: sos sojowy, czosnek, olej sojowy, cebula, czarny pieprz 11%, świeże czerwone chilli, cukier, sól, ciemny sos sojowy, modyfikowana skrobia z tapioki, ocet winny, hydrolizowana proteina sojowa, pasta pomidorowa, trawa cytrynowa, musztarda, kozieradka 2%, kurkuma, kmin rzymski, ziarna kolendry, barwnik E150c, maltodekstryna.

Kraj pochodzenia: Tajlandia
Waga: 50g

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Włoski makaron Linguine n.584 500g Casa Rinaldi

Włoski makaron Linguine n.584 500g Casa Rinaldi

Najwyzszej jakości włoski makaron 100% z semoliny z pszenicy durum

 Jalapeno Mielone 220g Clemente Jacques <font color="red">krótki termin</font>

Jalapeno Mielone 220g Clemente Jacques krótki termin

Pikantny sos na bazie papryczek jalapeño

 Pasta Pad Thai 280g Lobo

Pasta Pad Thai 280g Lobo

Tajska pasta na bazie tamaryndu do przygotowania makaronu Pad Thai

 Genmaicha w Saszetkach | Japońska Herbata Siedmiu Szczęść 40g / 20 Teabags

Genmaicha w Saszetkach | Japońska Herbata Siedmiu Szczęść 40g / 20 Teabags

Herbata Genmaicha w saszetkach. Herbata siedmiu szczęść to zielona herbata powstała w wyniku zmieszania zielonej herbaty Bancha z prefektury Shizuoka z prażonymi ziarnami ryżu.

 Zupka Błyskawiczna Kewetkowa 83g Lau Thai

Zupka Błyskawiczna Kewetkowa 83g Lau Thai

Oryginalna zupka wietnamska o smaku krewetkowym.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store