Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Pasta do Singapurskiego Stir Fry z Czarnym Pieprzem (Singapore Black Pepper Stir Fry) 50g AHG

8,00 zł

Opis produktu

Gotowa pasta z czarnym pieprzem do przygotowania singapurskiego stir fry (Singapore Black Pepper Stir Fry).

Skład: sos sojowy, czosnek, olej sojowy, cebula, czarny pieprz 11%, świeże czerwone chilli, cukier, sól, ciemny sos sojowy, modyfikowana skrobia z tapioki, ocet winny, hydrolizowana proteina sojowa, pasta pomidorowa, trawa cytrynowa, musztarda, kozieradka 2%, kurkuma, kmin rzymski, ziarna kolendry, barwnik E150c, maltodekstryna.

Kraj pochodzenia: Tajlandia
Waga: 50g

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Chia | Nasiona Szałwii Hiszpańskiej (Chia Seeds) 1kg

Chia | Nasiona Szałwii Hiszpańskiej (Chia Seeds) 1kg

Nasiona Szałwii Hiszpańskiej Chia znane ze swoich wyjątkowych właściwości prozdrowotnych. Szczególnie cenione za wysoką zawartość kwasów omega-3.

 Koreańska Pasta Sojowa | Doenjang 500g Bibigo

Koreańska Pasta Sojowa | Doenjang 500g Bibigo

Koreańska pasta będzie idealnym dodatkiem do mięs, zup, sosów czy dań jednogarnkowych

 Japońskie Chipsy o smaku Teriyaki 100g Koikeya

Japońskie Chipsy o smaku Teriyaki 100g Koikeya

Oryginalne japońskie chipsy o smaku teriyaki.

 Sos rybny Oyster Brand 200ml

Sos rybny Oyster Brand 200ml

Kluczowy składnik kuchni tajskiej odpowiedzialny za smak umami.

 Wasabi w Proszku | Kona Wasabi 1kg Ekono [do Sushi]

Wasabi w Proszku | Kona Wasabi 1kg Ekono [do Sushi]

S&B Kona Wasabi, 1 kg - chrzan japoński.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store