Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Ocet Ryżowy 0,5l Mitsukan [Idealny Do Sushi]

Produkt archiwalny

Opis produktu

Niezbędny składnik do przygotowania zaprawy do sushi. Zmieszany w odpowiednich proporcjach z cukrem i solą, nadaje ryżowi odpowiedni, lekko kwaśno-słodki smak.

Przyprawa równie często używana w kuchni azjatyckiej, jak sos sojowy. Produkowany jest z fermentowanego ryżu kleistego i wina ryżowego. Jego o wiele łagodniejszy od zwykłego octu spirytusowego smak z lekką nutką ryżu sprawia, iż używany jest bezpośrednio do potraw i sosów jako przyprawa. Stosowany do marynowania jarzyn, ryb, owoców morza, duszonych potraw i makaronów oraz przyrządzania dań słodko-kwaśnych.

Pojemność: 0,5 l.
Waga wraz z opakowaniem: 0,79 Kg

Otrzymano z ryżu, kukurydzy, pszenicy i drożdży.

Produkt ekonomiczny

**************************************************************
Kursy Sushi!!!

Jesteś sushi maniakiem?

Ucz się "kręcić" od najlepszych... ucz się "kręcić" po japońsku!

Trzy stopnie wtajemniczenia - podstawowy, zaawansowany, kazari sushi. - kliknij tutaj

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Pasta Curry Żółta (Yellow Curry Paste) 50g Lobo

Pasta Curry Żółta (Yellow Curry Paste) 50g Lobo

Pasta curry żółta 50g

 Pasta do Dań z Owocami Morza (Potted Seafood Seasoning Paste) 60g Lobo

Pasta do Dań z Owocami Morza (Potted Seafood Seasoning Paste) 60g Lobo

Aromatyczna pasta do dań z owocami morza,

 Indyjski Ser Paneer 500g King Adler

Indyjski Ser Paneer 1kg King Adler

Tradycyjny, indyjski ser paneer wytwarzany ze świeżego mleka krowiego.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store