Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Maltoza - Maltose 500g

  • Dostępność:

    3-5 dni

14,90 zł

Opis produktu

Maltoza jest cukrem prostym, dwucukrem, składającym się z dwóch cząsteczek glukozy. Taka budowa tego cukru powoduje, że występuje on np. w owocach, których materiałem zapasowym jest skrobia. W procesie dojrzewania owoców zawarta w nich skrobia ulega rozkładowi do glukozy, co nadaje im słodki smak i w tym procesie, jako produkt pośredni, powstają właśnie cząsteczki maltozy (dwie połączone ze sobą cząsteczki glukozy).

Waga: 500g.

Skład: ryż, woda, słód (zawiera pszenicę).

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Longan w syropie 530ml/565g

Longan w syropie 530ml/565g

Podobny do liczi, słodki i galaretkowaty.

 Sos Tonkatsu 1,8l Bulldog

Sos Tonkatsu 1,8l Bulldog

Sos Tonkatsu to owocowo-warzywny sos do smażenia.

 Tymianek Indyjski (Lovage Seed) | Ajwain (Adżwan) 100g TRS

Tymianek Indyjski (Lovage Seed) | Ajwain (Adżwan) 100g TRS

Owoce ajwainu z wyglądu przypominają nasiona lubczyku, zaś ze względu na dużą zawartość tymolu mają zapach podobny do tymianku. Z tych dwóch przyczyn adżwan bywa określany jako: tymianek indyjski lub lubczyk indyjski, choć obie nazwy formalnie należy uznać na niepoprawne.

 Tofu Miękkie Morinaga Soft 340g (Czerwony)

Tofu Miękkie Morinaga Soft 340g (Czerwony)

Tofu Morinaga Soft jest rzadsze od Tofu Morinaga Firm, w konsystencji przypomina jogurt.

 Kiełki Soi / Kiełki Fasoli Mung (Bean Sprouts) 330g Diamond

Kiełki Soi / Kiełki Fasoli Mung (Bean Sprouts) 330g Diamond

Powszechnie stosowane w kuchni chińskiej, tajskiej, wietnamskiej, japońskiej, indyjskiej, koreańskiej, indonezyjskiej, są bogatym źródłem łatwo przyswajalnego białka oraz witamin A, B, C i E. Małe fasolki mung są jadalne, tak surowe, jak i gotowane czy smażone. Po wykiełkowaniu nazywamy je "kiełkami sojowymi".


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store